Notícies
Publicat el 19.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els comerços d'Argentona mostren a partir d'avui les maquetes Lego fetes pels alumnes de les escoles

Es tracta d'una col·laboració entre l'Associació de comerços 'Argentona Es Mou' i les escoles, i es realitzaran dos sortejos

faldo gran legos

Els vilatans podran veure a partir d'avui la IV Exposició de Concurs de Maquetes Lego a 25 aparadors de diferents comerços del municipi, coincidint amb la 2ª edició de la Setmana del Comerç. Es tracta d'una col·laboració entre l'Associació de comerços 'Argentona Es Mou' i les escoles; ja que les maquetes estan elaborades pels nens de Cicle Mitjà (3er i 4rt de Primària) de totes les escoles municipals d'Argentona, i els 25 comerços que les exposen són associats d'Argentona Es Mou (AEM). Enguany la temàtica es titula “El Càntir de 2018”.

Durant l'exposició, que es podrà veure des d'avui i fins el 3 d'abril, els nens han de visitar tots els comerços on es mostren les maquetes i hauran d'anotar a unes butlletes (on apareixen els 25 comerços) el nom de cadascuna i triar la que més els hi agradat (ha de ser una de cada escola). La coordinadora del projecte Lego a les escoles, Elisabet Méndez, ha explicat avui al programa ‘A Mig Matí’ de Ràdio Argentona que “d'aquesta manera coneixen més els carrers, les botigues, i el poble perquè les han de trobar totes”. Méndez ha explicat que comencen a treballar aquest projecte a les escoles ja des de principi de curs i ha explicat que “el que volem és fomentar que els nens i nenes cooperin, aprenguin a prendre decisions i a treballar en equip, i que surti un bon projecte”. Així mateix ha destacat que es tracta d'un pas previ a una assignatura de robòtica que es fa en els cursos posteriors. Finalment, el dia 12 d'abril es farà l'entrega de premis a la Sala.

Per la seva banda, la dinamitzadora d'Argentona Es Mou, Maite Sánchez, ha assegurat que “els comerços cedeixen els seus aparadors per col·laborar en aquesta mostra i, de passada, ajudem a dinamitzar els comerços de la vila: tothom es beneficia”. L'Associació de comerciants també ha volgut aprofitar per vincular un concurs relacionat amb el Lego i que funcionarà molt similar als que sempre fan. Pot participar qualsevol persona que faci una compra en algún comerç de l'associació, on pot demanar una butlleta i haurà d'emplenar les seves dades, i dipositar-la a la bústia de la mateixa botiga. Aquest concurs finalitza el diumenge dia 25 de març i el dia 28 es farà el sorteig en directe a Ràdio Argentona. Es sortegen tres Lego adpatats a l'edat del guanyador. 

Podeu escoltar aquí l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800