Notícies
Publicat el 19.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El procés del Pressupost Participatiu recull més de 160 propostes i projectes
Plaça Molí
Durant les properes setmanes s'analitzaran tècnicament i al maig la ciutadania iniciarà la fase de debat i selecció de les iniciatives més interessants que es presentaran al setembre a la consulta ciutadana

Després que el passat 9 de març es tanqués el termini de presentació de projectes per a la tercera edició del procés participatiu del Pressupost municipal, s'han comptabilitzat més de 160 propostes recollides, presentades per part de més d'un centenar de veïns i veïnes, entitats, col·lectius i consells municipals de participació..

L'arranjament dels espais públics - places, parcs infantils, zones verdes o la millora de l'accessibilitat - ha estat novament l'àmbit més recurrent. També el condicionament i actualització dels equipaments esportius, i la creació de nous espais com parcs de barres o circuits de salut per a la gent gran. En aquesta llista també hi destaquen diverses iniciatives en relació a la millora de l'oferta lúdica i formativa, o propostes per a la millora de la mobilitat.

Durant les properes setmanes s'avaluaran i analitzaran tècnicament les propostes per tal de valorar si són viables i s'ajusten als criteris del procés participatiu. Durant els mesos de maig i juny està previst celebrar unes taules de debat ciutadà per tal de prioritzar i seleccionar els projectes més interessants i elaborar la llista que es portarà a una consulta ciutadana que s'ha de celebrar al setembre.

De nou les persones empadronades majors de 16 anys podran decidir, per tercer any consecutiu, el destí de 500 mil euros del pressupost municipal.

Si vols prendre part en les taules de debat ciutadà que escolliran les millors propostes que es sotmetran a votació popular, envia'ns un e-mail a participacio@argentona.cat, truca al 937974900 o adreça't a la regidoria de Participació Ciutadana, a l'edifici principal de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59).

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800