Notícies
Publicat el 14.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘Hi ha molta manca d'informació per part del govern'

Pep Masó ha lamentat que es troben modificacions de crèdit ja fetes i que tampoc han tingut l'oportunitat de participar en els plecs de les escoles bressol

PEP MASO FALdO GRAN

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la roda política ha criticat la falta de comunicació del govern. Així ho ha dit fent referència a les modifcacions de crèdit que el govern va portar al ple el passat dilluns i que TxA s'hi va abstenir. Masó ha explicat que “hi ha moltes maneres d'actuar en les modifcacions de crèditi la del govern no la compartim”. A més ha afegit que “nosaltres ens acostem al govern per tenir una comunicació més fluïda però ens trobem motls cops amb modifcacions de crèdit ja fetes”. Masó ha subratllat que difícilment el seu grup podrà aprovar les modifcacions de crèdit que planteja el govern però que com tampoc són il·legals doncs el que fan es abstenir-se per no obstaculitzar tampoc la gestió del govern.

El cap de llista de TxA també ha parlat de la moció que el PP va presentar respecte a les escoles bressol i que es va votar a favor per unanimitat. Masó ha dit que és de justícia que des de l’àmbit local s'exigeixi a la Generalitat que compleixi amb els seus compromisos econòmics i polítics (pels diners que va deixar de pagar als ajuntaments per aquest concepte). No obstant ha destacat que “al govern de l'estat també se'ls hi ha d'exigir perquè ofeguen econòmicament a la Generaltat” i, per aquest motiu, van suggerir que també s'introduís en la moció, però, no es va fer. Així mateix ha dit que “veurem si el treball de les entitats municipalistes és efectiu sinó ho haurem de fer individualment des dels ajuntaments”.

I pel que fa referència als plecs de les escoles bressol que el govern ha finalitzat, Masó ha dit que “s'haurien d'haver treballat ja fa temps i no només ho diem nosaltres sinó que també ho diu la interventora, que li van arribar els plecs el mateix dia per validar-los”. “El govern ja sap des de fa dos anys que s'han de fer i que cada cop aquests processos son més complicats”, ha dit Masó refernit-se a la nova llei de contractació pública que va entrar en vigor el àssat 9 de març. El regidor de TxA ha assegurat que els hi hagués agradat participar en aquests plecs i “ens vam enterar el mateix dia al ple”. Aquests plecs només s'han fet d'una any per treure a concurs la gestió de les dues escoles bressol municipals i tindran un cost d'uns 650.000€, ha afirmat. Així mateix ha afegit que espera que aquest octubre ja estiguin els propers plecs fets i que la licitació ja sigui per un mínim de tres o quatre anys.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista de TxA, Pep Masó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800