Ajuntament d'Argentona
L'Órea de Cultura ultima els detalls de la 35a ediciˇ d'aquest certamen. En breu s'obrirÓ el termini de presentaciˇ d'obres i treballs

En els propers dies s'obrirÓ el termini de presentaciˇ d'obres i treballs per la 35a ediciˇ de la Mostra LiterÓria d'Argentona, en quŔ es convida a tota la ciutadania d'Argentona, aixÝ com als i les alumnes de les escoles i centres educatius del municipi a partir dels 6 anys.

El tema Ús lliure i les obres han de ser individuals, en catalÓ i inŔdites. Les modalitats de la Mostra LiterÓria sˇn quatre: prosa, poesia, microrelat (fins a 140 caracters amb espais inclosos) i relats breus per a discapacitats intelĚlectuals.

La previsiˇ Ús que el termini de recollida d'obres es prolongui fins al 25 d'abril i el veredicte del jurat es donarÓ a conŔixer a finals del mes de maig.Com Ús tradicional, els guanyadors obtindran un diploma i un val de compra de llibres. Les millors obres es presentaran a la fase final de la Mostra LiterÓria del Maresme.

Aquests dies s'estan enllestint les bases d'aquest certamen, per˛ seran molt similars a les de l'any passat, i que pots consultar al segŘent enllaš

Publicat el 13.03.2018