Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
35a Mostra Literāria
Compte enrere per la Mostra Literāria d'Argentona
L'ārea de Cultura ultima els detalls de la 35a ediciķ d'aquest certamen. En breu s'obrirā el termini de presentaciķ d'obres i treballs

En els propers dies s'obrirā el termini de presentaciķ d'obres i treballs per la 35a ediciķ de la Mostra Literāria d'Argentona, en quč es convida a tota la ciutadania d'Argentona, així com als i les alumnes de les escoles i centres educatius del municipi a partir dels 6 anys.

El tema és lliure i les obres han de ser individuals, en catalā i inčdites. Les modalitats de la Mostra Literāria sķn quatre: prosa, poesia, microrelat (fins a 140 caracters amb espais inclosos) i relats breus per a discapacitats intelˇlectuals.

La previsiķ és que el termini de recollida d'obres es prolongui fins al 25 d'abril i el veredicte del jurat es donarā a cončixer a finals del mes de maig.Com és tradicional, els guanyadors obtindran un diploma i un val de compra de llibres. Les millors obres es presentaran a la fase final de la Mostra Literāria del Maresme.

Aquests dies s'estan enllestint les bases d'aquest certamen, perō seran molt similars a les de l'any passat, i que pots consultar al següent enllaį

Publicat el 13.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter