Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Montserrat Capdevila Cañadas

Lloc de naixement: ArgentonaMontse capdevila 2023

Data de naixement: 05-01-1973

Càrrec: Alcaldessa

Partit polític: Tots per Argentona

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern: No

Membre de Comissions Informatives: No

Correu electrònic: capdevilacm@argentona.cat

Xarxes socials:

Resultado de imagen de logo facebook

Perfil:

Titulació d'F.P. Grau II. com a administrativa comercial, curs de Relacions Laborals realitzat a la Gestoria D&S Estudi i Gestió Empresarial, de Barcelona i titulació a Iniciació de tècnica d'esports del Consell Català de l'Esport.

Trajectòria professional:

Des de l'any 1991, ha treballat en el món administratiu i comptable en diferents empreses locals i de Barcelona en educació, lleure i esports. Al 1999 va emprendre el camí dels autònoms. Actualment, administra la seva pròpia empresa dins l’àmbit de l'educació i el lleure i col•labora amb una empresa que gestiona instal•lacions esportives com a responsable d'administració i coordinadora de manteniments a piscines. Forma part dels Geganters d'Argentona i col•labora amb altres entitats culturals i esportives de la vila.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Exclusiva 100%

Retribució anual bruta: 42.000€

Dietes anuals (màxim): 0

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Les indemnitzacions per raó del servei (desplaçaments i altres) estan regulades a l'article 27 de les bases d'execució del pressupost i al RD 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

* Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi suscpetible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

Publicat el 25.06.2019