Argentona Comunicació

Al consell d’administració de la companyia s’ha decidit aturar la pujada de les tarifes a l’espera de saber què decideix el TSJC

carles martinez faldo gran

El regidor de Promoció Econòmica, Mitjans de Comunicació i Companyia d’aigües d'ERC, Carles Martínez, en el seu torn de la Roda Política ha fet balanç de la situació de la companyia d’aigües i del preu de l’aigua. Martínez ha explicat que és la primera vegada que l’Ajuntament destina una quantitat de diners (100.000€ en aquest cas) per inversió en la companyia d’aigües. Ha dit que “procurarem que l’any que ve siguin més diners però millor tenir 100.000€ que no tenir res que és el que teníem fins ara”, contestant a la petició del regidor del PSC, Salvador Casas. Així mateix ha detallat que la companyia està pendent de prioritzar les seves actuacions però ha assegurat que aniran dirigides a renovar la xarxa, millorar la qualitat de l’aigua, i a actuar davant les fuites d’aigua.

Per altra banda, Martínez ha explicat que la pujada de preu de la tarifa d’Aigües Ter-Llobregat d’un 11’88% l’està assumint la companyia, gràcies a la seva bona situació econòmica. És per aquest increment que les entitats municipalistes han presentat un contenciós demanant que s’aturi aquesta pujada. Així que, de moment, “al consell d’administració de la companyia hem decidit que aturaríem aquesta pujada a l’espera de saber què decideix el TSJC”, ha dit. I ha recordat que, de moment, aquest increment no afecta a la butxaca dels vilatans. El president de la companyia d’aigües ha destacat que fa uns 5 anys que el preu de l’aigua d’Argentona no s’incrementa perquè “considerem que és un element bàsic per a les famílies”.

Martínez també ha parlat de la moció en defensa de l’escola catalana i ha assegurat que “l’escola catalana és plurilingüe però que la llengua catalana ha de ser la llengua vehicular perquè cal protegir-la, com es protegeix a la resta de llengües minoritàries d’altres territoris”. Sobre aquest tema també ha dit que “fer de l’escola una moneda de canvi política em sembla miserable”, referint-se a aquells partits que utilitzen l’educació per fins electorals.

Sobre el Nomenclator ha dit que la posició d’ERC als canvis de carrer és favorable i que hi estan d’acord. Tot i així ha indicat que és important tenir en compte als veïns  i que, de totes maneres, aquests processos són llargs i lents.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor d'ERC, Carles Martínez:

Publicat el 12.03.2018