Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
‘És la primera vegada que l'Ajuntament inverteix 100.000€ en la companyia d'aigües'

Al consell d’administraciķ de la companyia s’ha decidit aturar la pujada de les tarifes a l’espera de saber quč decideix el TSJC

carles martinez faldo gran

El regidor de Promociķ Econōmica, Mitjans de Comunicaciķ i Companyia d’aigües d'ERC, Carles Martínez, en el seu torn de la Roda Política ha fet balanį de la situaciķ de la companyia d’aigües i del preu de l’aigua. Martínez ha explicat que és la primera vegada que l’Ajuntament destina una quantitat de diners (100.000€ en aquest cas) per inversiķ en la companyia d’aigües. Ha dit que “procurarem que l’any que ve siguin més diners perō millor tenir 100.000€ que no tenir res que és el que teníem fins ara”, contestant a la peticiķ del regidor del PSC, Salvador Casas. Així mateix ha detallat que la companyia estā pendent de prioritzar les seves actuacions perō ha assegurat que aniran dirigides a renovar la xarxa, millorar la qualitat de l’aigua, i a actuar davant les fuites d’aigua.

Per altra banda, Martínez ha explicat que la pujada de preu de la tarifa d’Aigües Ter-Llobregat d’un 11’88% l’estā assumint la companyia, grācies a la seva bona situaciķ econōmica. És per aquest increment que les entitats municipalistes han presentat un contenciķs demanant que s’aturi aquesta pujada. Així que, de moment, “al consell d’administraciķ de la companyia hem decidit que aturaríem aquesta pujada a l’espera de saber quč decideix el TSJC”, ha dit. I ha recordat que, de moment, aquest increment no afecta a la butxaca dels vilatans. El president de la companyia d’aigües ha destacat que fa uns 5 anys que el preu de l’aigua d’Argentona no s’incrementa perquč “considerem que és un element bāsic per a les famílies”.

Martínez també ha parlat de la mociķ en defensa de l’escola catalana i ha assegurat que “l’escola catalana és plurilingüe perō que la llengua catalana ha de ser la llengua vehicular perquč cal protegir-la, com es protegeix a la resta de llengües minoritāries d’altres territoris”. Sobre aquest tema també ha dit que “fer de l’escola una moneda de canvi política em sembla miserable”, referint-se a aquells partits que utilitzen l’educaciķ per fins electorals.

Sobre el Nomenclator ha dit que la posiciķ d’ERC als canvis de carrer és favorable i que hi estan d’acord. Tot i així ha indicat que és important tenir en compte als veīns  i que, de totes maneres, aquests processos sķn llargs i lents.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor d'ERC, Carles Martínez:

Publicat el 12.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter