Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Volem recuperar la gestiķ pública de l'aigua i que no s'incrementi més el preu'

El regidor del PSC, Salvador Casas, ha explicat que aquestes pujades no estan s'estan repercutint en els rebuts dels vilatans

salvador casas faldo gran

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la rādio en el seu torn de la roda política. Casas ha explicat la mociķ que va presentar el seu grup en contra de la pujada de les tarifes municipals de l’aigua a conseqüčncia de l’increment de la tarifa ATLL (Aigües Ter-Llobregat), i que es va aprovar per unanimitat. El regidor ha detallat que l’objectiu de la mociķ és que no s’incrementin més els preus i que es recuperi la gestiķ pública de l’aigua. Així mateix ha detallat que “fa 5 anys que no s’incrementen les tarifes de l’aigua a Argentona perquč, de moment, van a cārrec de la companyia d’aigües”. Pel que fa a la recuperaciķ de la gestiķ pública de l’aigua, ha dit que permetria que es mantinguessin els preus i que s’abaratissin els costos. Sobre el tema dels preus, les entitats municipalistes ja han intervingut i han interposat una denúncia per aconseguir reduir l’increment.

El cap de llista del PSC també ha parlat sobre la mociķ en defensa de l’escola catalana, que només va tenir el vot en contra del PP. Casas ha explicat que és “més una amenaįa que una realitat” i que la llei d’Educaciķ només la pot canviar el Parlament de Catalunya i no l’article 155. Així mateix ha recordat que “el model d’escola catalana és un model d’čxit del qual n'hauríem d’estar orgullosos”. Casas ha volgut subratllar que tots els nens catalans tenen el mateix nivell de castellā i de competčncies que els alumnes d’altres comunitats autōnomes. Per altra banda, ha volgut destacar que "el que sí s’ha fet es prorrogar els concerts econōmics a les escoles privades", i ha dit que “sķn pocs els partits que s’han queixat d’aixō i ens l’han colat des del Ministeri d’Educaciķ”.

Casas també ha parlat sobre el Dia Internacional de la Dona i ha dit que “aquest 8 de marį ha estat molt potent i revindicatiu i ha sigut una jornada histōrica”. Així mateix ha explicat que després del dia d’ahir “hi haurā un abans i un després” i considera que l’element clau es la conscienciaciķ ciutadana.

Podeu escoltar aquí l'entrevista sencera al regidor del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 09.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter