Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Documental del Mes
Arrenca un cicle mensual de documentals a la Casa Gōtica
L'Ajuntament d'Argentona projectarā mensualment, de marį a juny, i amb el suport de la productora Clack, documentals d'alta qualitat, independents i amb mirada prōpia

L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la productora Clak, engega el proper dijous 15 de marį la projecciķ d'un cicle de documentals que, mensualment, fins al juny, es podran veure a la Sala de Plens de l'antic ajuntament d'Argentona, c. Gran 61, 1r pis. La iniciativa "El documental del mes", que serā d'entrada lliure, dķna el tret de sortida amb Amazona, que narra la histōria d’una filla la mare de la qual la va abandonar quan era petita per anar-se’n a viure a la selva.

Les sessions es podran veure a les 7 de la tarda, sempre en dijous. Les següents projeccions seran Les noies d’Alba Daurada (12 d’abril), L’hora dels deures (10 de maig) i Venus (7 de juny). Després de cada documental, s'encetarā un debat moderat o amb la participaciķ d'alguna persona vinculada am la temātica.

Amazona

amazona

Amazona: una histōria de retrobament

Quč fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills? Aquesta és la pregunta inicial que es va plantejar la directora d’Amazona quan va decidir retratar la seva histōria personal, coincidint amb el seu embarās. Necessitava buscar respostes, tancar ferides i construir el seu propi concepte del significat de la maternitat.

Així, el documental és un viatge a les profunditats de l’Amazones que li servirā per explorar una relaciķ mare-filla que creia perduda i que la transportarā a l’interior del seu propi ser, l’únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa. El documental, per tant, es planteja com un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat.

Čxit de les projeccions a Matarķ

El cicle El Documental del Mes el promou Clack a Matarķ des del marį de 2017 en col•laboraciķ amb DocsBarcelona del Mes i grācies al suport de Fundaciķ Uniķ de Cooperadors, Ajuntament de Matarķ i Fundaciķ Tecnocampus. Fins al moment la sala d’actes del Cafč de Mar ha acollit la projecciķ de nou documentals, entre els quals Amazona ha estat un dels més exitosos. El darrer passi, de la peįa francesa L’Hora dels Deures, va congregar 65 persones a la sala d’actes del Cafč de Mar.

Publicat el 07.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter