Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'No pot ser una escola d'čxit en quč només es parli en catalā'

El regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat en el seu torn a la Roda Política que el seu grup vol una escola trilingüe

fran fragoso faldo gran marį

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui, en el seu torn de la Roda Política, el seu vot en contra de la mociķ que van fer conjunta tots els grups municipals a excepciķ del seu partit, en defensa de l’escola catalana i del model d’immersiķ lingüística, en el ple d’aquest mes de marį. Ha explicat que “en part hi estem d’acord i en part no”, perquč el que vol el seu grup polític és un model educatiu trilingüe. Així mateix ha lamentat que a les escoles es parla quasi totalment en catalā i només una minsa part es fa en castellā. “No pot ser una escola d’čxit en quč només es parli en catalā”, ha afegit. A més, ha considerat que no és oportunitsta per part del govern central el fet d’aprofitar-se de la imposiciķ de l’article 155 per voler fer canvis a l’escola catalana.

A l’entrevista també ha parlat de la mociķ que el seu propi partit va presentar al ple referent a la reclamaciķ al Departament d’Educaciķ de la Generalitat pels incompliments en el finanįament de les ecsoles bressol al municipi.  Una mociķ que va ser aprovada per unanimitat després de fer un parell de modificacions. La més important va ser canviar la intenciķ “judicial” que teníen incialment, per acabar sent una reclamaciķ. Fragoso ha explicat que “si en un mes o dos no es retornen els diners llavors tornarem a presentar una altra mociķ, i en aquest cas sí que serā una denúncia a la Generalitat”. Així mateix ha explicat que “se li deuen molts diners a l’Ajuntament, al voltant d’uns 680.000€, i amb aquests diners es podrien fer moltes coses al poble”.  Referent a una possible futura mociķ per part d’altres grups municipals pel mateix assumpte perō en aquest cas reclamant al govern central per l’ofegament que, diuen, fa l’estat a la Generalitat, el seu grup no s’hi adheriria.

Finalment ha parlat de la Comissiķ del Nomenclator, un tema que es va parlar ja en el torn de Precs i Preguntes, i el qual considera que “canviar el nom d’alguns carrers de la vila és un caprici d’alguns” i que “s’estan donant molta pressa per fer canvis de noms de carrers”. No obstant, considera que no s’estan afanyant tant per actuar en altres āmbits com és la seguretat del poble, que el regidor del PP considera de molta més importāncia.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 07.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter