Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Ple Marį 2018
Resum del ple municipal de marį
El col.lectiu local i feminista Truges Rebels va fer lectura del Manifest reivindicatiu del 8 de marį

Aquest dilluns es va celebrar el ple municipal de marį. Per unanimitat es va aprovar el pla normatiu de modificaciķ del Reglament del Consell d’Infāncia i per majoria, amb l’abstenciķ de Tots x Argentona, també una modifcaciķ de crčdit.

També el govern va presentar al ple una proposta de places laborals per a la cobertura de necessitats essencials de l’Ajuntament, com és el cas de gestors administratius, tčcnic informātics, auxiliar de cultura i festes, policia local o serveis econōmics.

Abans de l’apartat de mocions, el col•lectiu feminista Truges Rebels va fer lectura del Manifest reivindicatiu en commemoraciķ del 8 de marį, Dia Internacional de les Dones.

Mocions

Tots els grups, amb excepciķ del PP, van donar suport a la mociķ conjunta en defensa de l’escola catalana i el model d’immersiķ lingüística. També el PSC va trobar el recolzament a una mociķ de protesta contra la pujada del preu de l’aigua com a conseqüčncia de l’increment de tarifes d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL). I el Partit Popular va veure llum verda, després de consensuar algunes esmenes en el text, a la seva proposta per a reclamar a la Generalitat, d’una manera negociada, el finanįament de les escoles bressol municipals.

En l’apartat d’urgčncies, es va aprovar l’adhesiķ al conveni d’un programa del Consell Comarcal per impulsar la Mobilitat Internacional dels joves.

Pel que fa als precs i preguntes, el PP i el PSC van demanar revisar el funcionament i decisiķ de la comissiķ del nomenclātor, després de l’acord de canviar el nom d’alguns carrers. El Partit Popular també es va queixar dels costos que se’n derivaven de la reparaciķ de les pintades aparegudes a les parets exteriors de la piscina, i va formular una felicitaciķ pública a la tasca de la policia local en els darrers casos de robatori.

Tots x Argentona, per la seva banda, va traslladar al goven diverses consultes, com els costos de la rehabilitaciķ de la casa Puig i Cadafalch, el protocol d’actuaciķ sobre animals domčstics, les queixes veīnals per situacions d’incivisme al carrer Matarķ, la pedrera d’en Busqué, així com per la situaciķ dels contractes de gestiķ de les escoles bressol o de la neteja de la via pública i recollida de la brossa.

Després d’un torn obert al públic, la sessiķ va finalitzar al voltant d’un quart de deu del vespre, després de gairebé tres hores de sessiķ.

Publicat el 07.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014