Ajuntament d'Argentona

Els fets van tenir lloc dilluns a les 20h a l'Avinguda Marina Julià

policia local


La Policia Local d'Argentona i els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per un delicte de robatori amb força després que un veí els alertés que havia vist dos individus entrar en una casa de l'avinguda Marina Julià. Una patrulla no uniformada s'hi va acostar ràpidament i va controlar els accessos al carrer. Alhora, també van acostar-se a la zona una patrulla conjunta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que estaven realitzant controls de seguretat a Les Ginesteres. Finalment, després de seguir els dos individus a través dels patis de diverses finques, els agents van aconseguir detenir-los per un delicte de robatori amb força. Els dos detinguts, que no van oposar "resistència activa", són un noi de 27 anys i veí de Barcelona i una noia de 16 anys i veïna del Prat de Llobregat, ambdós d'origen extracomunitari. 

El Cap de la Policia Local d'Argentona, Pere Anglada, destaca la importància de la col·laboració ciutadana a l'hora de treballar contra els robatoris: "és fonamental que ens continuïn trucant davant fets com aquests o fets sospitosos". Anglada afirma que els argentonins i argentonines "no dubtin i truquin" perquè d'aquesta manera es fa "prevenció i podem evitar la comissió d'un delicte". El telèfon de la Policia Local d'Argentona és 93.797.13.13.

D'altra banda, Pere Anglada ha volgut calmar els ànims pel que fa als robatoris que està patint la vila. Anglada explica que és cert que hi ha un repunt de robatoris, sobretot a Les Ginesteres, però que les dades generals són similars a les de l'any passat. A més, ha afegit que Argentona és un dels municipis amb menys delictes d'aquest tipus de tota la comarca. El cap de la Policia Local espera que enguany "continuem amb aquesta tendència a la baixa" de robatoris a domicilis, una tendència que va començar fa quatre anys. 

Publicat el 06.03.2018