Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Detenen dues persones per robatori amb forįa

Els fets van tenir lloc dilluns a les 20h a l'Avinguda Marina Juliā

policia local


La Policia Local d'Argentona i els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per un delicte de robatori amb forįa després que un veí els alertés que havia vist dos individus entrar en una casa de l'avinguda Marina Juliā. Una patrulla no uniformada s'hi va acostar rāpidament i va controlar els accessos al carrer. Alhora, també van acostar-se a la zona una patrulla conjunta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que estaven realitzant controls de seguretat a Les Ginesteres. Finalment, després de seguir els dos individus a través dels patis de diverses finques, els agents van aconseguir detenir-los per un delicte de robatori amb forįa. Els dos detinguts, que no van oposar "resistčncia activa", sķn un noi de 27 anys i veí de Barcelona i una noia de 16 anys i veīna del Prat de Llobregat, ambdķs d'origen extracomunitari. 

El Cap de la Policia Local d'Argentona, Pere Anglada, destaca la importāncia de la colˇlaboraciķ ciutadana a l'hora de treballar contra els robatoris: "és fonamental que ens continuīn trucant davant fets com aquests o fets sospitosos". Anglada afirma que els argentonins i argentonines "no dubtin i truquin" perquč d'aquesta manera es fa "prevenciķ i podem evitar la comissiķ d'un delicte". El telčfon de la Policia Local d'Argentona és 93.797.13.13.

D'altra banda, Pere Anglada ha volgut calmar els ānims pel que fa als robatoris que estā patint la vila. Anglada explica que és cert que hi ha un repunt de robatoris, sobretot a Les Ginesteres, perō que les dades generals sķn similars a les de l'any passat. A més, ha afegit que Argentona és un dels municipis amb menys delictes d'aquest tipus de tota la comarca. El cap de la Policia Local espera que enguany "continuem amb aquesta tendčncia a la baixa" de robatoris a domicilis, una tendčncia que va comenįar fa quatre anys. 

Publicat el 06.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter