Argentona Comunicació

El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Àngel Puig, ha parlat sobre el ple i també sobre Igualtat, Educació i Cultura en el seu torn a la roda política 

Àngel Puig

En el seu torn a la Roda Política de Ràdio Argentona, el cap de llista d'ICV, Àngel Puig, s’ha referit al Dia Mundial de les Dones assegurant que "tan de bo això no tingués sentit per celebrar-se i cada dia de l’any fos el dia de les dones i els homes conjuntament". Justament ahir, en el ple del mes de març, el col·lectiu Truges Rebels va llegir un manifest reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es celebra el proper dijous dia 8 de març. El Regidor d’Igualtat ha explicat que s’estan duent a terme diferents activitats i accions a la vila per sensibilitzar a tothom perquè “ja n’hi ha prou de discriminar i s’ha d’acabar amb aquesta xacra”, ha apuntat.

Àngel Puig, regidor d’Educació, ha parlat també sobre la moció conjunta que van fer tots els grups municipals, a excepció del PP, en defensa de l’escola catalana i del model d’immersió lingüística, que va ser aprovada. Puig ha destacat que el model català és un model d’èxit molt reconegut i que s’ha de defensar. Així mateix ha dit que “vull treballar de forma conjunta amb tota la comunitat educativa envers aquests atacs que esta rebent l’escola catalana”. Puig ha afegit que “no permetrem que un govern de l’Estat ens pugui agredir tot això i tota la feina feta. Estarem atents perquè això no passi.” Puig també ha dit que “espera” que el govern del PP se n’adoni que “estan equivocats i el que no farem és callar”.

El regidor d’Educació també  ha parlat de la moció del Partit Popular per a denunciar al Departament d’Educació de la Generalitat pels incompliments en el finançament de les escoles bressol, que es va aprovar per unanimitat. Puig ha recordat que seguiran amb l’estratègia d’anar de la mà amb les entitats municipalistes per aconseguir solucionar aquesta problemàtica i que es retornin els diners.

Per altra banda, com a president de la Comissió del Nomenclator, i com a assumpte que també va sortir al torn de Precs i Preguntes al ple, Puig ha explicat que “la comissió es reuneix molt esporàdicament i que el nou reglament proposa com a mínim reunir-se un cop l’any”. És per aquest motiu que es van reunir la setmana passada i es van tractar propostes sobre canvis de noms de carrer. Un seria la substitució del carrer 2 de maig per l’1 d’octubre, i l’altre el de canviar el Passeig del Baró de Viver pel Passeig de la República. Els dos van ser aprovats per unanimitat però Puig ha recordat que aquesta comissió no és vinculant, i que, per tant, aquestes propostes passen al Govern, del Govern al ple, i al ple es porten a aprovació.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Àngel Puig, regidor d'Inciativa per Catalunya- Verds, en el següent enllaç:

Publicat el 06.03.2018