Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Tan de bo el Dia Internacional de les Dones no tingués sentit per celebrar-se'

El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Āngel Puig, ha parlat sobre el ple i també sobre Igualtat, Educaciķ i Cultura en el seu torn a la roda política 

Āngel Puig

En el seu torn a la Roda Política de Rādio Argentona, el cap de llista d'ICV, Āngel Puig, s’ha referit al Dia Mundial de les Dones assegurant que "tan de bo aixō no tingués sentit per celebrar-se i cada dia de l’any fos el dia de les dones i els homes conjuntament". Justament ahir, en el ple del mes de marį, el colˇlectiu Truges Rebels va llegir un manifest reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es celebra el proper dijous dia 8 de marį. El Regidor d’Igualtat ha explicat que s’estan duent a terme diferents activitats i accions a la vila per sensibilitzar a tothom perquč “ja n’hi ha prou de discriminar i s’ha d’acabar amb aquesta xacra”, ha apuntat.

Āngel Puig, regidor d’Educaciķ, ha parlat també sobre la mociķ conjunta que van fer tots els grups municipals, a excepciķ del PP, en defensa de l’escola catalana i del model d’immersiķ lingüística, que va ser aprovada. Puig ha destacat que el model catalā és un model d’čxit molt reconegut i que s’ha de defensar. Així mateix ha dit que “vull treballar de forma conjunta amb tota la comunitat educativa envers aquests atacs que esta rebent l’escola catalana”. Puig ha afegit que “no permetrem que un govern de l’Estat ens pugui agredir tot aixō i tota la feina feta. Estarem atents perquč aixō no passi.” Puig també ha dit que “espera” que el govern del PP se n’adoni que “estan equivocats i el que no farem és callar”.

El regidor d’Educaciķ també  ha parlat de la mociķ del Partit Popular per a denunciar al Departament d’Educaciķ de la Generalitat pels incompliments en el finanįament de les escoles bressol, que es va aprovar per unanimitat. Puig ha recordat que seguiran amb l’estratčgia d’anar de la mā amb les entitats municipalistes per aconseguir solucionar aquesta problemātica i que es retornin els diners.

Per altra banda, com a president de la Comissiķ del Nomenclator, i com a assumpte que també va sortir al torn de Precs i Preguntes al ple, Puig ha explicat que “la comissiķ es reuneix molt esporādicament i que el nou reglament proposa com a mínim reunir-se un cop l’any”. És per aquest motiu que es van reunir la setmana passada i es van tractar propostes sobre canvis de noms de carrer. Un seria la substituciķ del carrer 2 de maig per l’1 d’octubre, i l’altre el de canviar el Passeig del Barķ de Viver pel Passeig de la República. Els dos van ser aprovats per unanimitat perō Puig ha recordat que aquesta comissiķ no és vinculant, i que, per tant, aquestes propostes passen al Govern, del Govern al ple, i al ple es porten a aprovaciķ.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Āngel Puig, regidor d'Inciativa per Catalunya- Verds, en el següent enllaį:

Publicat el 06.03.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter