Argentona Comunicació

La Brigada Municipal ha tornat a posar sal a la majoria de carrers de la vila

muntanyes enfarinades

Avui ens hem llevat amb les muntanyes d'Argentona enfarinades. La neu que ha caigut aquesta nit encara s'ha deixat veure al llarg del matí a les zones més altes de la vila. El que sí que ha afectat gairebé tot el terme municipal han estat les glaçades que han deixat bassals gelats, plantes emblanquinades i cotxes amb una capa fina de gel. A més, molts carrers de la vila, tant del nucli urbà com, sobretot, d'urbanitzacions com Les Ginesteres, Can Raimí o Can Cabot, estaven glaçats. La Brigada Municipal ha hagut de posar sal a la major part dels carrers d'Argentona per evitar patinades.

muntanya enfarinada enfarinada carrer gelat

Podeu veure més fotografies al Facebook de Ràdio Argentona.

La neu i el gel deixen pas al vent

Des d'aquest migdia, s'ha activat en fase de prealerta el pla VentCat per forts vents al litoral català, també a la comarca del Maresme. És per això que des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya demanen precaució a casa, al carrer i també si heu d'agafar algun tipus de vehicle.

Aquest és el mapa de prealerta facilitat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya entre les 12h i les 24h d'avui:

alerta ventades 13_02

Podeu consultar les recomanacions del Departament d'Interior de la Generalitat. 

Publicat el 13.02.2018