Argentona Comunicació

Masó ha dit que ha d'haver-hi solidesa en l'elaboració d'un pressupost i que només s'ha de modificar en casos excepcionals.

pep maso faldo gran

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la roda política ha criticat la gestió del govern pel fet de modificar el pressupost de 2018 en el ple del mes de febrer. Aquesta modificació es deu a unes subvencions que es van deixar de cobrar el 2017 i que el grup polític de TxA es va abstenir en la seva votació. Així va ser perquè tal i com ha explicat Masó “aquesta modificació de pressupost respòn a una falta de previsió i de poc treball d’equip per part del govern”. Així mateix ha afegit que “en un pressupost cal que hi hagi solidesa en l’elaboració del mateix i només s’ha de modificar en casos excepcionals”. També ha lamentat que s'agafin diners del Fons de Contingència només començar l'any.

I d’unes altres subvencions, en aquest cas de les que no s’han convocat al 2017 per les entitats del poble, també ha parlat el cap de llista de TxA. Masó ho ha atribuït a la falta de previsió i dedicació dels polítics del govern i ha especificat que “sabien que tenien tot l’any 2017 per convocar-les i no ho han fet”. Creu que aquestes entitats han estat treballant tot l’any de valent i que se les ha de satisfer econòmicament perquè és el compromís que l’ajuntament tenia amb elles. Masó ha lamentat així els danys ocasionats a les entitats i també que l’alcalde atribuís l’error a un tècnic de l’ajuntament. No obstant, Masó diu que espera “veure aviat” les solucions que va plantejar el govern per subsanar aquesta situació, com la de fer dues convocatòries enguany, calendaritzar la feina dels treballadors de l’ajunatment, i inclús oferir una sèrie de jornades formatives a les entitats.

Així mateix Masó ha parlat sobre la problemàtica que es pateix des de fa setmanes al veïnat de les Ginesteres degut a l’increment de robatoris. Masó ha dit que els veïns, a través de les xarxes de comunicació que mantenen entre ells, fan que es magnifiqui aquest tema i que s’entri en una situació de “por i angoixa”. No obstant ha explicat que contractar seguretat privada, com s’ha fet en altres casos per part de l’ajuntament, seria una bona mesura que el seu grup ha proposat a l’alcalde.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masó:

Publicat el 13.02.2018