Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
'La modificaciķ del pressupost respon a una falta de previsiķ i de poc treball d'equip per part del govern'

Masķ ha dit que ha d'haver-hi solidesa en l'elaboraciķ d'un pressupost i que només s'ha de modificar en casos excepcionals.

pep maso faldo gran

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masķ, en el seu torn a la roda política ha criticat la gestiķ del govern pel fet de modificar el pressupost de 2018 en el ple del mes de febrer. Aquesta modificaciķ es deu a unes subvencions que es van deixar de cobrar el 2017 i que el grup polític de TxA es va abstenir en la seva votaciķ. Així va ser perquč tal i com ha explicat Masķ “aquesta modificaciķ de pressupost respōn a una falta de previsiķ i de poc treball d’equip per part del govern”. Així mateix ha afegit que “en un pressupost cal que hi hagi solidesa en l’elaboraciķ del mateix i només s’ha de modificar en casos excepcionals”. També ha lamentat que s'agafin diners del Fons de Contingčncia només comenįar l'any.

I d’unes altres subvencions, en aquest cas de les que no s’han convocat al 2017 per les entitats del poble, també ha parlat el cap de llista de TxA. Masķ ho ha atribuīt a la falta de previsiķ i dedicaciķ dels polítics del govern i ha especificat que “sabien que tenien tot l’any 2017 per convocar-les i no ho han fet”. Creu que aquestes entitats han estat treballant tot l’any de valent i que se les ha de satisfer econōmicament perquč és el compromís que l’ajuntament tenia amb elles. Masķ ha lamentat així els danys ocasionats a les entitats i també que l’alcalde atribuís l’error a un tčcnic de l’ajuntament. No obstant, Masķ diu que espera “veure aviat” les solucions que va plantejar el govern per subsanar aquesta situaciķ, com la de fer dues convocatōries enguany, calendaritzar la feina dels treballadors de l’ajunatment, i inclús oferir una sčrie de jornades formatives a les entitats.

Així mateix Masķ ha parlat sobre la problemātica que es pateix des de fa setmanes al veīnat de les Ginesteres degut a l’increment de robatoris. Masķ ha dit que els veīns, a través de les xarxes de comunicaciķ que mantenen entre ells, fan que es magnifiqui aquest tema i que s’entri en una situaciķ de “por i angoixa”. No obstant ha explicat que contractar seguretat privada, com s’ha fet en altres casos per part de l’ajuntament, seria una bona mesura que el seu grup ha proposat a l’alcalde.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masķ:

Publicat el 13.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter