Argentonacomunicació.cat - ARGENTONA COMUNICACIÓ

Argentona Comunicació social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
'Estudiarem si retirem més jardineres de la part més ample del carrer Gran'

El regidor d'ERC, Pere Móra, ha fet un balanç positiu de les que ja s'han tret de la part més estreta del carrer Gran.

pere mora faldo gran

El regidor i portaveu d'ERC, Pere Móra, en el seu torn de la Roda Política ha fet balanç de la retirada de les jardineres del carrer Gran. Recordem que aquests elements es van retirar fa qüestió d’un mes, només en el tram que és més estret i que va del carrer Sant Miquel fins a dalt. I així es va fer, ha explicat, per dos problemes en concret: un d’accessibilitat perquè eren molt properes a les façanes, i un altre perquè els gossos s’hi orinaven i generava un problema de neteja i salubritat. El balanç d’aquesta acció "és molt positiu", ha dit, i ha afegit que “ens plantejarem si el tram de baix del carrer Gran val la pena retirar-les totes, algunes o cap”.

Així mateix ha donat comptes d’un punt de l’ordre del dia que es va aprovar al ple, però que els regidors de l’oposició van mostrar el seu desacord en com s’havia fet. Es tracta de la modificació  del crèdit del pressupost municipal de 2018 per unes subvencions d’ocupació de la Diputació. Móra ha dit respecte als regidors a l’oposició que “fan veure que no entenen encara la llògica del pressupost”. Per aquest motiu ha aclarit que “el pressupost es una previsió, una suposició i és difícil de preveure, i que aquestes modificacions passen sovint a quasi tots els plens”. I ha afegit que la seva voluntat és mantenir aquestes subvencions però aixo han fet una suplementació.

Móra també ha explicat les accions que hi havia previstes per millorar la freqüència de la línia de busos que uneix la vila amb Mataró i Barcelona. El portaveu d'ERC ha explicat que la Generalitat és comprometria amb un bus cada 15 minuts d'Argentona a Mataró i una inversió de 350.000€. Però ara, lamentava, que aquests avançaments s'han paralitzat degut a l'aplicació de l'article 155.

Escolteu l'entrevista sencera al portaveu d'ERC, Pere Móra:

Publicat el 09.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter