Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Estudiarem si retirem més jardineres de la part més ample del carrer Gran'

El regidor d'ERC, Pere Mķra, ha fet un balanį positiu de les que ja s'han tret de la part més estreta del carrer Gran.

pere mora faldo gran

El regidor i portaveu d'ERC, Pere Mķra, en el seu torn de la Roda Política ha fet balanį de la retirada de les jardineres del carrer Gran. Recordem que aquests elements es van retirar fa qüestiķ d’un mes, només en el tram que és més estret i que va del carrer Sant Miquel fins a dalt. I així es va fer, ha explicat, per dos problemes en concret: un d’accessibilitat perquč eren molt properes a les faįanes, i un altre perquč els gossos s’hi orinaven i generava un problema de neteja i salubritat. El balanį d’aquesta acciķ "és molt positiu", ha dit, i ha afegit que “ens plantejarem si el tram de baix del carrer Gran val la pena retirar-les totes, algunes o cap”.

Així mateix ha donat comptes d’un punt de l’ordre del dia que es va aprovar al ple, perō que els regidors de l’oposiciķ van mostrar el seu desacord en com s’havia fet. Es tracta de la modificaciķ  del crčdit del pressupost municipal de 2018 per unes subvencions d’ocupaciķ de la Diputaciķ. Mķra ha dit respecte als regidors a l’oposiciķ que “fan veure que no entenen encara la llōgica del pressupost”. Per aquest motiu ha aclarit que “el pressupost es una previsiķ, una suposiciķ i és difícil de preveure, i que aquestes modificacions passen sovint a quasi tots els plens”. I ha afegit que la seva voluntat és mantenir aquestes subvencions perō aixo han fet una suplementaciķ.

Mķra també ha explicat les accions que hi havia previstes per millorar la freqüčncia de la línia de busos que uneix la vila amb Matarķ i Barcelona. El portaveu d'ERC ha explicat que la Generalitat és comprometria amb un bus cada 15 minuts d'Argentona a Matarķ i una inversiķ de 350.000€. Perō ara, lamentava, que aquests avanįaments s'han paralitzat degut a l'aplicaciķ de l'article 155.

Escolteu l'entrevista sencera al portaveu d'ERC, Pere Mķra:

Publicat el 09.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014