Argentona Comunicació

El regidor del PP ha dit que les càmeres també servirien per millorar la seguretat a les Ginesteres

fran fragoso faldo gran

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui en el seu torn de la Roda Política, el seu vot a favor de l'aprovació d'un pla que reglamenti la Comissió del Nomenclator. En aquest sentit ha dit que fa temps que no s'hi treballa en aquesta comissió i considera interessant que es reprenguin les feines per si es fan carrers o places noves en el futur. El que no ha vist tan bé és el fet de canviar-li el nom a un carrer ja existent, “ho veuria malament perquè no es pot canviar així com així”. No obstant, veu bé el fet de posar-li noms femenins als nous carrers que es facin, tal i com va explicar ahir Àngel Puig, el president de la comissió.

També va votar a favor del punt de la modificació del crèdit del pressupost municipal de 2018  perquè “no volem deixar encallat l´ajuntament”, ha assegurat. No obstant, creu que aquestes coses s'haurien de preveure amb temps i “això demostra falta de treball”. 

També ha volgut condemnar l'acte bandàlic que es va produir al poble fa qüestió d'una setmana, i vol que es comencin a tapar les pintades que van aparèixer, també, fa uns dies, a diversos racons del poble amb llaços grocs i demanant la llibertat dels presos polítics. “Pintar tot això costarà molts diners a tots els veins i això ho hauria de pagar qui ho ha fet", ha assegurat. A més ha afegit com a solució que “les càmeres serveixen per moltes coses i ara sabríem qui ha fet l´acte bandàlic de l'entrada del poble i les pintades dels llaços grocs”. 

Parlant de seguretat, i tenint en compte el temps que se li va dedicar al ple a la problemàtica dels robatoris que s'estan produint al veïnat de les Ginesteres, va considerar que també funcionaria la instal•lació de càmeres. Així mateix creu que s'hauria d'estudiar la possibilitat que hi hagués una patrulla més per les tardes.

Fragoso també s'ha mostrat desconent amb tots els diners que des de la Generalitat se li deuen a l'Ajuntament pel tema de les escoles bressol, i ha assegurat que “aquesta nit ens reunim la junta d´Argentona per decidir si fem algún tipus de moció sobre això, perquè jo no veig correcte que el poble d´Argentona es vegi perjudicat per aquest tema”. 

Escolteu l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 07.02.2018