Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
"Amb cāmeres sabríem qui va fer l'acte vandālic i qui ha pintat el poble"

El regidor del PP ha dit que les cāmeres també servirien per millorar la seguretat a les Ginesteres

fran fragoso faldo gran

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui en el seu torn de la Roda Política, el seu vot a favor de l'aprovaciķ d'un pla que reglamenti la Comissiķ del Nomenclator. En aquest sentit ha dit que fa temps que no s'hi treballa en aquesta comissiķ i considera interessant que es reprenguin les feines per si es fan carrers o places noves en el futur. El que no ha vist tan bé és el fet de canviar-li el nom a un carrer ja existent, “ho veuria malament perquč no es pot canviar així com així”. No obstant, veu bé el fet de posar-li noms femenins als nous carrers que es facin, tal i com va explicar ahir Āngel Puig, el president de la comissiķ.

També va votar a favor del punt de la modificaciķ del crčdit del pressupost municipal de 2018  perquč “no volem deixar encallat l´ajuntament”, ha assegurat. No obstant, creu que aquestes coses s'haurien de preveure amb temps i “aixō demostra falta de treball”. 

També ha volgut condemnar l'acte bandālic que es va produir al poble fa qüestiķ d'una setmana, i vol que es comencin a tapar les pintades que van aparčixer, també, fa uns dies, a diversos racons del poble amb llaįos grocs i demanant la llibertat dels presos polítics. “Pintar tot aixō costarā molts diners a tots els veins i aixō ho hauria de pagar qui ho ha fet", ha assegurat. A més ha afegit com a soluciķ que “les cāmeres serveixen per moltes coses i ara sabríem qui ha fet l´acte bandālic de l'entrada del poble i les pintades dels llaįos grocs”. 

Parlant de seguretat, i tenint en compte el temps que se li va dedicar al ple a la problemātica dels robatoris que s'estan produint al veīnat de les Ginesteres, va considerar que també funcionaria la instal•laciķ de cāmeres. Així mateix creu que s'hauria d'estudiar la possibilitat que hi hagués una patrulla més per les tardes.

Fragoso també s'ha mostrat desconent amb tots els diners que des de la Generalitat se li deuen a l'Ajuntament pel tema de les escoles bressol, i ha assegurat que “aquesta nit ens reunim la junta d´Argentona per decidir si fem algún tipus de mociķ sobre aixō, perquč jo no veig correcte que el poble d´Argentona es vegi perjudicat per aquest tema”. 

Escolteu l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 07.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter