Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Argentona Bocs
L'Ajuntament premiarā i reconeixerā els millors esportistes i equips de l'any
El proper 11 de maig se celebrarā la Tarda de l'Esport a La Sala d'Argentona. Fins al 28 de febrer es poden presentar les candidatures a les diverses categories

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Argentona prepara un acte de reconeixement als esportistes, equips i persones vinculades a l'esport argentoní que se celebrarā el proper 11 de maig a La Sala d'Argentona (19 hores) i que s'ha batejat com a Tarda de l'Esport. Aquesta festa premiarā als millors esportistes en categoria masculina i femenina, així com els equips més destacats del 2017. També es lliuraran mencions especials a l'Esportista de l'Any, així com a la trajectōria esportiva d'aquelles persones vinculades al mķn de l'esport argentoní.

Fins al 28 de febrer es poden presentar les candidatures a les diverses categories mitjanįant un formulari que trobarās al següent enllaį:
Els candidats han de ser majors de 6 anys i estar empadronats a Argentona. S'han establert tres categories a millor esportista masculí i femení: 1. entre 6 i 12 anys; entre 13 i 17 anys; 3. 18 anys i més.

Entre totes les candidatures rebudes, un jurat format per representants de la regidoria d'Esports, de les entitats esportives i dels grups polítics municipals escollirā els finalistes i guanyadors de cada categoria, que rebran un guardķ i un premi en metālˇlic per destinar-ho a material esportiu.

Publicat el 01.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter