Notícies
Publicat el 19.01.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Ens hem trobat els calaixos buits' de projectes

El portaveu d'ERC ha criticat la tasca de Salvador Casas al capdavant de la regidoria d'Espai Públic

El regidor i portaveu d'ERC, Pere Móra ha afirmat en el seu torn de la Roda Política que "és una llàstima que s'hagin perdut aquests tres anys d'inversió en l'espai públic" d'Argentona, ja que, una vegada fet el traspàs de regidories, s'han trobat "els calaixos buits" de projectes. Pere Móra ha agafat el timó de la regidoria d'Espai Públic i Obres després que la CUP, ERC i ICV expulsessin el PSC del govern. Qui fins fa poc ha estat responsable d'aquesta regidoria, el socialista Salvador Casas, va criticar ahir que al pressupost d'enguany només es destinin 100.000€ a aquest àmbit però Pere Móra l'ha respost recriminant a Casas la seva gestió: "hauríem de preguntar-li què va invertir ell". Móra ha explicat que els projectes del carrer Lladó i de la Plaça Montserrat també contemplen obres a la xarxa de clavegueram i de l'aigua.

Referent al darrer ple, Pere Móra s'ha mostrat sorprès per la moció sobre igualtat i violència masclista que el PSC va presentar al darrer ple, ja que la socialista, Susana López, ha estat la regidora d'Igualtat els darrers anys. Tot i això, el republicà ha dit que intentaran no duplicar tasques i compaginar el Pla d'Igualtat amb el Pla de poble que demana la moció.

D'altra banda, Pere Móra no veu necessari denunciar la Generalitat per retirar els ajuts a les Escoles Bressol i creu que ha d'haver-hi altres vies per reclamar aquests diners. Per cert, que l'actual president d'ERC a Argentona, Josep Pena, ara també és el nou president del partit en l'àmbit comarcal.

Escolteu l'entrevista sencera al portaveu d'ERC, Pere Móra:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800