Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Estem demanant un pacte de poble'

Salvador Casas (PSC) ha definit així el contingut de la mociķ contra la violčncia masclista presentada al darrer ple

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha explicat āmpliament la mociķ que el seu partit va presentar al darrer ple referent a la violčncia masclista. Casas ha volgut deixar clar que la mociķ planteja "un pacte de poble" i que no té res a veure amb el Pla d'Igualtat vigent actualment a Argentona. El regidor socialista ha detallat que l'objectiu és fer un pas endavant i que la ciutadania es faci seu aquest pacte de poble, treballar de baix a dalt. Casas ha afirmat que la lluita contra la violčncia masclista "no ha de quedar en un acte simbōlic el 25 de novembre" sinķ que ha de durar tot l'any. El cap de llista del PSC ha explicat que durant el ple es va mostrar sorprčs per l'actitud de l'actual regidor d'Igualtat, Āngel Puig, ja que, fins i tot, els va demanar retirar la mociķ abans de comenįar la sessiķ.

D'altra banda, Casas ha tornat a demanar que s'estudiī la possibilitat de denunciar la Generalitat pels diners que va deixar d'aportar a Argentona per les escoles bressol, de la mateixa manera que ha criticat la lentitud per a licitar l'explotaciķ de les mateixes escoles bressol. Segons Salvador Casas "ja anem tard". 

El regidor socialista, que no ha confirmat encara si es presentarā a les prōximes eleccions municipals, ha criticat els llaįos grocs i les pintades al carrer com també que encara no s'hagin retirat alguns cartells de propaganda electoral. També ha estat dur amb aquells que han colˇlocat cartells als arbres grapant-los als troncs.

Per últim, el regidor del PSC, Salvador Casas, ha explicat la votaciķ del seu partit en els pressupostos d’aquest any -Susana Lķpez va votar a favor i Vador Casas es va abstenir-. El regidor socialista ha detallat que l’aplicaciķ de la nova valoraciķ dels llocs de treball ha estat la clau per ajudar a aprovar el pressupost tot i que creuen que s'hauria d'haver invertit més en espai públic, tal com havien acordat amb la CUP, ERC i ICV mentre els socialistes estaven al govern.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 18.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter