Ajuntament d'Argentona
Aquestes sessions formatives que comencen al febrer s'inclouen en el pla de dinamització associatiu que impulsa l'Ajuntament d'Argentona 

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona organitza a partir del mes de febrer un cicle de xerrades i tallers formatius adreçat a les entitats i associacions del municipi. Aquest programa està impulsat conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

La primera proposta serà un taller sobre Comptabilitat, que constarà de dues sessions de dues hores, i que tindrà lloc els dies 19 i 26 de febrer (19 hores, sala d'actes de l'Ajuntament). Aquesta formació té com a objectiu introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bàsica i les seves obligacions, a partir d'exercicis pràctics i continguts teòrics.

Els dies 12 i 19 de març (19 hores, sala d'actes de l'Ajuntament) se celebrarà el segon taller, també de dues sessions, centrat en Marc legal i llei de transparència, i que oferirà un repàs a aquells aspectes més rellevants de la normativa i la seva aplicació per part de les entitats.

En un segon cicle de xerrades s'abordaran temàtiques relatives a l'organització d'activitats i la coordinació amb les administracions, o la comunicació 2.0, sessions que comptaran en aquesta ocasió amb el suport i experiències d'èxit d'entitats de la vila.

Totes aquelles entitats interessades han d'emplenar la sol.licitud que es pot trobar al següent enllaç
Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Participació Ciutadana, trucant al 937974900 o enviant un correu electrònic a participacio@argentona.cat. 

Publicat el 16.01.2018