Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
cicle xerrades entitats
Cicle de xerrades i tallers amb entitats
Aquestes sessions formatives que comencen al febrer s'inclouen en el pla de dinamitzaciķ associatiu que impulsa l'Ajuntament d'Argentona 

La regidoria de Participaciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona organitza a partir del mes de febrer un cicle de xerrades i tallers formatius adreįat a les entitats i associacions del municipi. Aquest programa estā impulsat conjuntament amb la Diputaciķ de Barcelona.

La primera proposta serā un taller sobre Comptabilitat, que constarā de dues sessions de dues hores, i que tindrā lloc els dies 19 i 26 de febrer (19 hores, sala d'actes de l'Ajuntament). Aquesta formaciķ té com a objectiu introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bāsica i les seves obligacions, a partir d'exercicis prāctics i continguts teōrics.

Els dies 12 i 19 de marį (19 hores, sala d'actes de l'Ajuntament) se celebrarā el segon taller, també de dues sessions, centrat en Marc legal i llei de transparčncia, i que oferirā un repās a aquells aspectes més rellevants de la normativa i la seva aplicaciķ per part de les entitats.

En un segon cicle de xerrades s'abordaran temātiques relatives a l'organitzaciķ d'activitats i la coordinaciķ amb les administracions, o la comunicaciķ 2.0, sessions que comptaran en aquesta ocasiķ amb el suport i experičncies d'čxit d'entitats de la vila.

Totes aquelles entitats interessades han d'emplenar la sol.licitud que es pot trobar al següent enllaį
Per a més informaciķ podeu adreįar-vos a la regidoria de Participaciķ Ciutadana, trucant al 937974900 o enviant un correu electrōnic a participacio@argentona.cat. 

Publicat el 16.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter