Ajuntament d'Argentona
La sol·licitud de preinscripció es podrà presentar a partir del dimecres 17 de gener a l'Oficina municipal del veïnat del Cros

L'Ajuntament d'Argentona, mitjançant la regidoria de Cohesió i el Servei de Promoció Econòmica (SEMPRE) posa un marxa un curs d'Agent Cívic i Mediambiental, que constarà de 300 hores, amb un 20% de formació pràctica, des del febrer a finals d'abril la part teòrica, i els mesos de maig i juny les pràctiques en empresa. Les classes es duran a terme de 9:15 del matí a 14:15 hores a l'Espai Jove de Sant Miquel del Cros.

Aquest curs és gratuït i s'adreça a persones aturades majors de 16 anys, amb certificat d'escolaritat, inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que estiguin empadronades al barri de Sant Miquel del Cros. La sol·licitud de preinscripció es podrà presentar a partir del 17 de gener a l'Oficina municipal del veïnat del Cros.

Els curs compta amb vuit places disponibles. Durant el segon semestre de l'any 2018 l'Ajuntament oferirà un contracte de treball de sis mesos al 75% dels alumnes d'aquest curs. 

Als següents enllaços podreu descarregar-vos la sol·licitud de preinscripció, així com la documentació que cal portar 

Més informació

Oficina Municipal del Cros

Publicat el 12.01.2018