Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
Agent Cívic
Curs d'agent cívic i mediambiental
La solˇlicitud de preinscripciķ es podrā presentar a partir del dimecres 17 de gener a l'Oficina municipal del veīnat del Cros

L'Ajuntament d'Argentona, mitjanįant la regidoria de Cohesiķ i el Servei de Promociķ Econōmica (SEMPRE) posa un marxa un curs d'Agent Cívic i Mediambiental, que constarā de 300 hores, amb un 20% de formaciķ prāctica, des del febrer a finals d'abril la part teōrica, i els mesos de maig i juny les prāctiques en empresa. Les classes es duran a terme de 9:15 del matí a 14:15 hores a l'Espai Jove de Sant Miquel del Cros.

Aquest curs és gratuīt i s'adreįa a persones aturades majors de 16 anys, amb certificat d'escolaritat, inscrites al Servei d'Ocupaciķ de Catalunya (SOC) i que estiguin empadronades al barri de Sant Miquel del Cros. La solˇlicitud de preinscripciķ es podrā presentar a partir del 17 de gener a l'Oficina municipal del veīnat del Cros.

Els curs compta amb vuit places disponibles. Durant el segon semestre de l'any 2018 l'Ajuntament oferirā un contracte de treball de sis mesos al 75% dels alumnes d'aquest curs. 

Als següents enllaįos podreu descarregar-vos la solˇlicitud de preinscripciķ, així com la documentaciķ que cal portar 

Més informaciķ

Oficina Municipal del Cros

Publicat el 12.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter