Articles de l'Alcalde Eudald Calvo
Publicat el 01.05.2017
Un poble participatiu, un poble que llueix

En el moment d'escriure aquestes línies just hem acabat de celebrar la Diada de la Flor, que enguany ha estat molt reeixit. Moltes catifes per part de les entitats, escoles i els carrers –encara que enyorem catifes històriques com la del carrer Indústria- així com altres elements decoratius arreu del poble, com la recuperació fugaç de la font de la Plaça Nova, que ens ha transportat el record de com era la plaça fa uns anys; o la decoració a les escales de l'Església.

També hem celebrat la Festa Major de Madà i en breu la Revetlla de Sant Joan, després la Fira de Ceràmica Argillà i a l'agost la Festa Major i la Festa del Càntir. Un calendari farcit d'activitats per no avorrir-nos ni un moment.

Però vull aprofitar aquest espai per agrair a tots els voluntaris que sempre són al peu del canó. Ara que ja fa 2 anys d'aquesta legislatura vull expressar que seria impossible seguir endavant sense la col·laboració activa i participativa de tots aquells que feu possible que Argentona sigui un poble viu i participatiu, un poble inquiet i que busca les maneres de passar-s'ho bé.

Però totes aquestes festes són també indicatives que s'acosta l'estiu i que s'acosten les vacances, així que només em queda desitjar-vos un bon estiu i unes bones vacances!

Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800