Argentona Comunicació

Les seves Majestats van sorprende enguany amb unes carrosses noves

rei bona

Els Reis Mags d’Orient van arribar a Argentona el passat divendres 5 de gener, després d’una llarga travessa pel dessert i amb unes carrosses noves, per repartir il•lusió i regals en una nit que es va convertir d’allò més màgica per als més menuts de la vila.

La cavalcada va començar al voltant de les 18h des del carrer de Sant Sebastià i va anar baixant pel carrer Gran, on s’hi arreplegaven molts vilatans per veure de ben a prop les carrosses i poder agafar els dolços que repartien els patges. Les seves Majestats van continuar desfilant per la Plaça Nova, el Carrer Jacint Verdaguer, l’Avinguda Nostra Senyora de Montserrat, la Carretera de Vilassar, l’Avinguda Puig i Cadafalch, i finalment van acabar a la Plaça Nova.

Durant la cavalcada es van veure desfilar carrosses de particulars, entitats, comerços i diferents empreses d’Argentona. Totes elles engalanades i il•luminades amb un caràcter ben màgic i infantil.

Va ser una nit on es va respirar molta màgia i il•lusió entre els més menuts, que, alguns aprofitaven per recol•lectar carmels, i d’altres, per entregar, en el darrer moment, les seves cartes.

La nit va culminar a la Plaça Nova on els tres Reis d’Orient van sortir a saludar des dels balcons de La Sala. Allà mateix també es trobava l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, que va dirigir unes paraules de pau, amor i llibertat a tots els argentonins i argentonines.

Tot seguit, les seves Majestats es van posar a disposició dels nens i nenes que van poder fer-se fotos amb ells i fer-lis entrega de les cartes al seu rei preferit. La nit més màgica de l'any va acabar amb una encesa de focs artificals.

patges   vilatans   bocs   la sala

Publicat el 08.01.2018