Ajuntament d'Argentona

L'obra de la reconeguda ceramista Montse Llanas vol posar en dansa les funcions cognitives de l'individu, les emocions i els sentiments, mitjançant els diferents estats

portada estats montse llanas

Fins aquest diumenge dia 7 de gener teniu l'opotunitat de contemplar l'exposició 'Estats' de la ceramista Montse Llanas, que està exhibida al Museu del Càntir d'Argentona des de l'1 de desembre. És una exposició gratuïta i està dedicada a com l'aigua, l'aire, la terra i el foc transformen la ceràmica. 

interna montse llanas 2“De com esdevenen ceràmica la terra, l’aigua, l’aire i el foc i dels processos que experimenten els elements, és del que tracta l’exposició que la ceramista Montse Llanas ens ofereix.

Creadora incansable de tècniques, materials, processos, observa al llarg dels anys com la terra es quarteja, es fon, erupciona; la seva inquietud la porta a travessar línies abans no travessades, sap que en ocasions serà sorprenent i satisfactori, en altres serà un primer graó per a noves experimentacions.

Aquesta curiositat ens permet gaudir d’ESTATS”.

Camil·la Pérez Salvà

Currículum: 

Montserrat Llanas (L'Hospitalet, 1959) és una de les ceramistes més conegudes i reconegudes del territori. Ha seguit una trajectòria de compromís amb el món de la ceràmica i de les arts plàstiques. Diploma insígnia de Mestre Artesà 2008 en l'ofici de ceramista atorgat pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb Artesania Catalunya.

Llicenciada en Belles Arts en l'especialitat d'escultura (Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona). Tècnica Superior en Ceràmica Artística formada en els seus inicis a l'Escola Massana de Barcelona, ha realitzat nombrosos cursos d'especialització ceràmica: de torn, raku, esmalts, forns, murals ceràmics, engalbes vitrifcades, reduccions, cendres, etc. Així mateix, Monste Llanas és membre de l'Associació de Ceramistes de Catalunya d'ençà la seva fundació, el 1986.

interna monste llanas

Podeu trobar més informació aquí.

*fotografies del Museu del Càntir d'Argentona

Publicat el 03.01.2018