Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
Darrers dies de l'exposiciķ 'Estats' al Museu del Cāntir d'Argentona

L'obra de la reconeguda ceramista Montse Llanas vol posar en dansa les funcions cognitives de l'individu, les emocions i els sentiments, mitjanįant els diferents estats

portada estats montse llanas

Fins aquest diumenge dia 7 de gener teniu l'opotunitat de contemplar l'exposiciķ 'Estats' de la ceramista Montse Llanas, que estā exhibida al Museu del Cāntir d'Argentona des de l'1 de desembre. És una exposiciķ gratuīta i estā dedicada a com l'aigua, l'aire, la terra i el foc transformen la cerāmica. 

interna montse llanas 2“De com esdevenen cerāmica la terra, l’aigua, l’aire i el foc i dels processos que experimenten els elements, és del que tracta l’exposiciķ que la ceramista Montse Llanas ens ofereix.

Creadora incansable de tčcniques, materials, processos, observa al llarg dels anys com la terra es quarteja, es fon, erupciona; la seva inquietud la porta a travessar línies abans no travessades, sap que en ocasions serā sorprenent i satisfactori, en altres serā un primer graķ per a noves experimentacions.

Aquesta curiositat ens permet gaudir d’ESTATS”.

Camilˇla Pérez Salvā

Currículum: 

Montserrat Llanas (L'Hospitalet, 1959) és una de les ceramistes més conegudes i reconegudes del territori. Ha seguit una trajectōria de compromís amb el mķn de la cerāmica i de les arts plāstiques. Diploma insígnia de Mestre Artesā 2008 en l'ofici de ceramista atorgat pel Departament d'Innovaciķ, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya en colˇlaboraciķ amb Artesania Catalunya.

Llicenciada en Belles Arts en l'especialitat d'escultura (Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona). Tčcnica Superior en Cerāmica Artística formada en els seus inicis a l'Escola Massana de Barcelona, ha realitzat nombrosos cursos d'especialitzaciķ cerāmica: de torn, raku, esmalts, forns, murals cerāmics, engalbes vitrifcades, reduccions, cendres, etc. Així mateix, Monste Llanas és membre de l'Associaciķ de Ceramistes de Catalunya d'enįā la seva fundaciķ, el 1986.

interna monste llanas

Podeu trobar més informaciķ aquí.

*fotografies del Museu del Cāntir d'Argentona

Publicat el 03.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter