Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Nou pavellķ antic
Alguns dels projectes guanyadors del Pressupost Participatiu ja sķn una realitat
Aquests dies s'ha enllestit la remodelaciķ del pavellķ antic i la renovaciķ dels jocs infantils de la plaįa del Molí

Amb el tancament de l'any, diversos dels projectes guanyadors de la primera ediciķ del procés participatiu del Pressupost municipal han esdevingut ja una realitat.

És el cas de la remodelaciķ del pavellķ antic, equipament que ja es posarā a disposiciķ dels usuaris després de les festes nadalenques. La instal.laciķ ha experimentat una gran transformaciķ, amb el nou repintat i arranjament de les estructures metālˇliques i tancaments, la colˇlocaciķ de dues cistelles retrāctils i de parquet. Aquesta va ser una de les propostes més votades per la ciutadania al 2016.

Així mateix, aquests dies s'ha completat la renovaciķ del parc infantil a la plaįa del Molí, amb la instal.laciķ de nous jocs dissenyats amb robustes i segures estructures metālˇliques i de plāstic que han atorgat una nova imatge i usos a l'espai. També fa unes setmanes es van instal.lar al barri del Cros un petit circuit amb elements de fusta, que s'adreįa a usuaris que vulguin exercitar-se i fer esport. I estā en marxa la instal.laciķ de nous jocs infantils a la plaįa del Memorial Democrātic, al costat de l'escola Les Fonts.

Durant els propers mesos s'executaran d'altres de les propostes que la ciutadania va escollir majoritāriament a les dues consultes celebrades del pressupost participatiu: la millora de l'accessibilitat. En aquest sentit, l'Ajuntament, seguint el Pla d'Accessibilitat que va elaborar amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona, té previst urbanitzar el carrer Lladķ i millorar uns 200 metres de vorera del tram entre el carrer Gran i el carrer Bernat de Riudemeia.

Pel que fa als projectes guanyadors de l'ediciķ d'aquest 2017,  ja s'ha comenįat a treballar perquč al 2018 puguin veure la llum el nou local per l'Agrupament escolta Calabrot d'Argent, així com la recuperaciķ del marge esquerre de la riera d'Argentona, amb l'objectiu de fer un tram més accessible i agradable per caminar, fer esport o anar en bicicleta.

Plaįa del Molí

Publicat el 29.12.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014