Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
Puig i Cadafalch - desembre 2017
La casa Puig i Cadafalch recupera la seva faįana original
Finalitza la fase 2.2 de les obres, que han suposat una important millora de l'envoltant i els elements exteriors de la casa 

Coincidint amb les festes de Nadal ha culminat l'actuaciķ de la fase 2.2 de les obres de rehabilitaciķ de la casa Puig i Cadafalch d'Argentona. Aquesta darrera actuaciķ s'ha concentrat en els darrers tres mesos i ha suposat una notable transformaciķ i millora estčtica de l'edifici.

Amb un pressupost de 519.360 euros, aquesta subfase ha servit per a la recuperaciķ de l'envoltant exterior, amb la rehabilitaciķ d'alguns dels elements més característics de la faįana, les estructures de fusta com les tanques i tancaments, o la pčrgola, tot un símbol de la casa, així com d'altres elements ornamentals. Aquesta intervenciķ ha permčs recuperar ja bona part de la imatge exterior de la casa, així com la seva significaciķ urbana.

L'Ajuntament d'Argentona ja treballa en la solˇlicitud d'una nova subvenciķ per tal de fer front a la següent fase de les obres, que abordarā la rehabilitaciķ interior de l'edifici.

Escolta l'entrevista al regidor de Patrimoni, Āngel Puig, a Rādio Argentona:

Publicat el 27.12.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter