Notícies
Publicat el 15.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona se suma, un any més, a La Marató de TV3

Entitats i diferents col·lectius organitzen activitats per recaptar dinersMarató TV3 2017

Des d'aquest divendres i fins diumenge, s'organitzen diferents activitats per recaptar fons per 'La Marató de TV3', que enguany es destinaran a la investigació per a les malalties infeccioses greus. 


Concert de Nadal amb la Big Band Jazz Maresme i Susana Sheiman

La Big Band Jazz Maresme torna a La Sala d'Argentona per oferir-nos el tradicional concert de Nadal. Enguany, els acompanyarà la cantant Susana Sheiman i ens oferiran un repertori dels temes més característics d'aquestes dates tan especials. El concert, que tindrà lloc divendres a les 20.30h, també comptarà amb la col·laboració d’’Argentona Es Mou’ que convidaran a una copa de cava solidària. Tot l'import de la taquilla es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.


Els Amics del Ball organitzen una matinal de música

Aquest dissabte, 16 de desembre, tindrà lloc una trobada per ballar swing, balls de saló, country i alguna sardana. A banda del caràcter lúdic i festiu, la proposta pretén recollir fons per la Marató de TV3. L'acte tindrà lloc d'11h a 14h a la Plaça Nova.

Escolta l'entrevista sencera amb Maria Soler i Josep Castañé, membres de l'entitat:


Festa solidària a El Viver d'Argentona

L'equip d'El Viver d'Argentona, juntament amb la Fundació Setba, han organitzat una jornada solidària per diumenge amb l'objectiu de recaptar el màxim de diners. A partir de les 12h del migdia hi haurà concert solidari, una subhasta solidària, un dinar al preu de 5€ el tiquet a més d'un taller de circ i de decoració nadalenca i un artista que ens farà la nostra pròpia caricatura.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al president de la Fundació Setba i propietari d'El Viver, Darío Olaortua:

Caminada popular solidària

També diumenge hi haurà una caminada popular solidària per l'entorn natural d'Argentona. Podeu consultar la informació al següent enllaç

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800