Notícies
Publicat el 12.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Comença la instal·lació dels llums de Nadal

Enguany s'han col·locat més tard per problemes en la contractació

Llums Nadal

Avui s'estan instal·lant els llums de Nadal i està previst que aquesta mateixa nit ja s'encenguin els que s'hagin pogut col·locar. El regidor de Promoció Econòmica, Carles Martínez, ha explicat que enguany n'hi haurà més que l'any passat amb l'objectiu de donar més caliu a la vila i potenciar el consum local.

Però aquesta vegada els llums de Nadal s'han instal·lat més tard de l'habitual, un fet que ha provocat alguns rumors a les xarxes. Martínez ha volgut deixar clar que fa setmanes que el consistori disposa dels llums tot i que no els podien instal·lar per problemes de contractació aliens al mateix Ajuntament. I és que el contracte de l'enllumenat públic que incloïa la col·locació d'aquesta decoració nadalenca està impugnat per una de les empreses que es va presentar al concurs i, per aquesta raó, no es podia tirar endavant amb la instal·lació. Per tal de resoldre aquest problema al més aviat possible, l'Ajuntament ha fet un contacte menor que permet que avui ja s'estiguin instal·lant els llums de Nadal. 

El que sí que s'ha cancel·lat aquest any és el fil musical nadalenc. Segons el regidor de Promoció Econòmica, l'equip de govern va considerar que "havent-hi persones empresonades o exiliades per raons polítiques no era el millor moment per posar música al carrer". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800