Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
L'alcalde citat a declarar el 5D

La Fiscalia demana tres delictes per a Eudald Calvo: desobedičncia, obstrucciķ a la justícia i prevaricaciķ.

Eudald Calvo_entrevista

Com ja havia contemplat, com ja sabia que podia passar, l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, ha rebut la citaciķ per declarar en el mateix procés judicial en el qual ho va haver de fer el cap de la Policia Local, Pere Anglada. En concret, l'alcalde va rebre la notificaciķ dilluns en la qual se'l cita a declarar el dimarts 5 de desembre a la Ciutat de la Justícia, a l'Hospitalet de Llobregat, el dia que, precisament, s'inicia la campanya electoral pel 21D. Segons ha explicat el mateix alcalde, la Fiscalia creu que va cometre els delictes de desobedičncia, obstrucciķ a la justícia i prevaricaciķ, tres delictes que podrien comportar tant inhabilitaciķ com multa o penes de presķ. "Ells entenen que a Argentona es va permetre el referčndum i la campanya prčvia i que aixō és ilˇlegal" ha afirmat Calvo. Perō l'alcalde creu que el seu paper i la seva "obligaciķ com a alcalde és que la gent pugui votar en el referčndum". 

Tot i aixō, Eudald Calvo i els advocats de la CUP estan estudiant la possibilitat que vagi a la Ciutat de la Justícia el dia 5 de desembre perō no declari. "El més probable és que, si haig de declarar, sigui davant del jutge no davant de dos policies espanyols que no sé ben bé quč estan fent" ha sentenciat.  

En referčncia a la imputaciķ de Pere Anglada, Calvo confia que el Cap de la Policia Local d'Argentona quedi al marge del judici perquč "no té cap sentit" que se'l mantingui, ja que "és un funcionari que compleix les ordres de l'alcalde".

Escolteu l'entrevista sencera a l'alcalde, Eudald Calvo:

Publicat el 29.11.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter