Notícies
Publicat el 20.11.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'No s'havia fet cap traspàs'

Masó insisteix que, abans del ple de novembre, el govern no havia canviat els diners a la banca ètica

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, ha reiterat que el govern no està traient els diners de CaixaBank i Banc Sabadell tal com va anunciar a mitjans d'octubreMasó ha fet referència a un informe d'Intervenció de l'Ajuntament d'Argentona en què es mostren els saldos que té el consistori en tots els bancs a dia 30 de setembre, 3 de novembre i 13 de novembre i ha insistit que no es veu "cap traspàs". El líder de TxA ha afirmat que "l'ètica es manifesta en accions del dia a dia" i el que no pot ser és que "diguin unes coses i després se'n facin unes altres"

En altres termes, Pep Masó ha reprès les crítiques al govern per la lentitud de l'arranjament de la zona de Can Doro-Cal Guardià però veu amb bons ulls la participació ciutadana per decidir quin és el disseny del projecte.

El regidor de Tots per Argentona també ha explicat que fa una setmana va mantenir una reunió amb l'alcalde i el regidor del PSC, Salvador Casas, per parlar de l'elaboració dels pressupostos de l'any vinent i on tant Casas com ell mateix van traslladar a l'alcalde la proposta d'invertir en espai públic i en el canvi de canonades velles. L'objectiu és evitar que es perdi tanta aigua potable com passa actualment. A més, en el primer esbòs dels pressupostos, Masó ha trobat a faltar una inversió més àmplia per l'arranjament de la Plaça Montserrat i pel projecte de reurbanització del carrer Lladó. Pep Masó ha sentenciat: "no veiem gran política inversora".

Escolteu l'entrevista sencera a Pep Masó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800