Argentona Comunicaciˇ

El regidor d'ICV afirma que l'˙s de l'actual equipament s'ha triplicat

El portaveu d'ICV i regidor d'Educaciˇ i Cultura, └ngel Puig, s'ha mostrat ilĚlusionat a l'hora de parlar de la futura biblioteca municipal que, segons la planificaciˇ de l'actual govern, estarÓ ubicada a Can Doro-Cal GuardiÓ. Puig ha afirmat que "tindrÓ molt Ŕxit", ja que actualment s'ha multiplicat per tres l'˙s de la biblioteca, un fet que els demostra que "el poble necessita aquesta biblioteca" i que "ens encoratja a tenir un projecte molt bonic"

La biblioteca Ús un dels equipaments que el govern tÚ previst instalĚlar a la zona de Can Doro-Cal GuardiÓ. De fet, al ple municipal d'ahir es va aprovar la modificaciˇ puntual del Pla General d'Ordenaciˇ per la reordenaciˇ d'aquest Ómbit, un punt que va tenir el suport de tots els partits excepte de Tots per Argentona que es va abstenir. Puig ha afirmat que el projecte no estÓ aturat i que s'hi estÓ treballant.

Referent al ple, └ngel Puig ha corroborat les dificultats que tenen algunes entitats culturals per tal de demanar subvencions i per aix˛ creu molt oport˙ que de cara a l'any vinent es faci una formaciˇ a les entitats per tal que els sigui mÚs fÓcil solĚlicitar aquest tipus d'ajuts. El regidor de Cultura i Patrimoni tambÚ ha fet un repÓs a tots els actes culturals que acollirÓ Argentona pr˛ximament, tant de la Temporada de La Sala com el concert de Santa CecÝlia d'aquest cap de setmana. TambÚ ha recordat els actes emmarcats dins l’any Puig i Cadafalch i ha afirmat que les obres a la casa d’estiueig van de pressa i confia que s'acabin abans de finalitzar l'any.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor d'ICV, └ngel Puig:

Publicat el 14.11.2017