Argentona Comunicació

El regidor d'ICV afirma que l'ús de l'actual equipament s'ha triplicat

El portaveu d'ICV i regidor d'Educació i Cultura, Àngel Puig, s'ha mostrat il·lusionat a l'hora de parlar de la futura biblioteca municipal que, segons la planificació de l'actual govern, estarà ubicada a Can Doro-Cal Guardià. Puig ha afirmat que "tindrà molt èxit", ja que actualment s'ha multiplicat per tres l'ús de la biblioteca, un fet que els demostra que "el poble necessita aquesta biblioteca" i que "ens encoratja a tenir un projecte molt bonic"

La biblioteca és un dels equipaments que el govern té previst instal·lar a la zona de Can Doro-Cal Guardià. De fet, al ple municipal d'ahir es va aprovar la modificació puntual del Pla General d'Ordenació per la reordenació d'aquest àmbit, un punt que va tenir el suport de tots els partits excepte de Tots per Argentona que es va abstenir. Puig ha afirmat que el projecte no està aturat i que s'hi està treballant.

Referent al ple, Àngel Puig ha corroborat les dificultats que tenen algunes entitats culturals per tal de demanar subvencions i per això creu molt oportú que de cara a l'any vinent es faci una formació a les entitats per tal que els sigui més fàcil sol·licitar aquest tipus d'ajuts. El regidor de Cultura i Patrimoni també ha fet un repàs a tots els actes culturals que acollirà Argentona pròximament, tant de la Temporada de La Sala com el concert de Santa Cecília d'aquest cap de setmana. També ha recordat els actes emmarcats dins l’any Puig i Cadafalch i ha afirmat que les obres a la casa d’estiueig van de pressa i confia que s'acabin abans de finalitzar l'any.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor d'ICV, Àngel Puig:

Publicat el 14.11.2017