Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'La futura biblioteca tindrā molt čxit'

El regidor d'ICV afirma que l'ús de l'actual equipament s'ha triplicat

El portaveu d'ICV i regidor d'Educaciķ i Cultura, Āngel Puig, s'ha mostrat ilˇlusionat a l'hora de parlar de la futura biblioteca municipal que, segons la planificaciķ de l'actual govern, estarā ubicada a Can Doro-Cal Guardiā. Puig ha afirmat que "tindrā molt čxit", ja que actualment s'ha multiplicat per tres l'ús de la biblioteca, un fet que els demostra que "el poble necessita aquesta biblioteca" i que "ens encoratja a tenir un projecte molt bonic"

La biblioteca és un dels equipaments que el govern té previst instalˇlar a la zona de Can Doro-Cal Guardiā. De fet, al ple municipal d'ahir es va aprovar la modificaciķ puntual del Pla General d'Ordenaciķ per la reordenaciķ d'aquest āmbit, un punt que va tenir el suport de tots els partits excepte de Tots per Argentona que es va abstenir. Puig ha afirmat que el projecte no estā aturat i que s'hi estā treballant.

Referent al ple, Āngel Puig ha corroborat les dificultats que tenen algunes entitats culturals per tal de demanar subvencions i per aixō creu molt oportú que de cara a l'any vinent es faci una formaciķ a les entitats per tal que els sigui més fācil solˇlicitar aquest tipus d'ajuts. El regidor de Cultura i Patrimoni també ha fet un repās a tots els actes culturals que acollirā Argentona prōximament, tant de la Temporada de La Sala com el concert de Santa Cecília d'aquest cap de setmana. També ha recordat els actes emmarcats dins l’any Puig i Cadafalch i ha afirmat que les obres a la casa d’estiueig van de pressa i confia que s'acabin abans de finalitzar l'any.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor d'ICV, Āngel Puig:

Publicat el 14.11.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter