Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Ple Argentona Octubre 2017
Resum del ple municipal de novembre
La sessiķ va resoldre diverses qüestions de trāmit i es va prolongar durant tres hores

Aquest dilluns es va celebrar el ple corporatiu municipal corresponent al mes de novembre, sessiķ que es vas prolongar durant gairebé tres hores.

A l’inici de la sessiķ, a consulta de Tots x Argentona, es va abordar la situaciķ de la liquidaciķ de les subvencions a les entitats del municipi, un trāmit que s’ha endarrerit forįa mesos, en part perquč la documentaciķ aportada per algunes associacions era incompleta o amb algunes errades.

A l’apartat de l’informe de tresoreria i intervenciķ, es va informar que el termini mitjā de pagament a proveīdors per part de l’Ajuntament se situa en 32 dies. Va aprovar-se el compte general de l’exercici 2016, amb l’abstenciķ de Tots x Argentona, que va sol•licitar major concreciķ en la partida general d’altres treballs realitzats per l’Ajuntament.

La creaciķ de la Comissiķ que vetllarā pel seguiment i compliment del Codi Čtic i de Bon Govern, aprovat fa uns mesos per l’Ajuntament, va tenir també l’abstenciķ del grup Tots x Argentona, que va plantejar algunes reticčncies en relaciķ a l’elecciķ d’alguns dels membres que composaran aquest ōrgan.

Pel que fa a l’aprovaciķ provisional per a la reordenaciķ del pla urbanístic a Can Doro i Cal Guardiā, el govern va informar que s’estan elaborant els plecs per a obrir un concurs d’idees que doni valor afegit i incorpori també la participaciķ ciutadana en el disseny del projecte de la futura biblioteca municipal. En aquest punt també s’hi va abstenir Tots x Argentona.

Mocions

Abans de les mocions, va aprovar-se per unanimitat deixar sense efecte l’ordenanįa municipal de la ubicaciķ de clubs socials de cānnabis i les condicions de la seva activitat, donat que des del Parlament de Catalunya s’ha impulsat una Llei que ja fixa la regulaciķ d’aquestes associacions.

Amb algunes petites esmenes van aprovar-se tres propostes presentades per Tots x Argentona en relaciķ a la sol•licitud d’una parada d’autobús davant del tanatori per a la línia que connecta amb l’Hospital de Matarķ, també en relaciķ al repintat i el manteniment del cementiri de la Vall de Clarā; i també per a l’impuls d’una campanya de sensibilitzaciķ sobre la gestiķ i l’estalvi d’aigua, així com per evitar les fuites d’aigua a la xarxa municipal.

Després d’una mociķ d’urgčncia per a la resoluciķ d’un assumpte tčcnic en relaciķ al contracte pel manteniment de l’enllumenat públic, els grups de l’oposiciķ van plantejar diverses qüestions a l’apartat de precs i preguntes en relaciķ a assumptes com el darrer procés participatiu, la seguretat ciutadana, el balanį del funcionament del primer any del Porta a Porta al veīnat del Cros, o la posada en marxa de campanyes de civisme per mantenir la via pública, entre d’altres.

Després del ple, com és habitual, es va obrir un torn obert al públic present a la sala de plens.

Publicat el 14.11.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter