Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
Pere Anglada citat a declarar la setmana vinent

El Cap de la Policia Local citat pels presumptes delictes de prevaricaciķ i desobedičncia en relaciķ a l'1-O

Policia Local web

El cap de la Policia Local d’Argentona, Pere Anglada, estā citat a declarar a la Fiscalia Provincial de Barcelona la setmana vinent en un dia encara per concretar. Anglada estā investigat i ha de declarar pels presumptes delictes de prevaricaciķ i desobedičncia en relaciķ al referčndum de l'1 d'octubre. I és que els dies previs a la votaciķ, totes les Policies Locals van rebre l'ordre de la Fiscalia d'impedir tot allō que tingués a veure amb el referčndum perō l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, va emetre una ordre de servei contrāria al cap de la Policia Local. En aquesta ordre s'especificaven altres tasques que res tenien a veure amb el referčndum i a la qual es va acollir Anglada que, posteriorment, la va transmetre als seus agents.

L’alcalde, Eudald Calvo, ha confirmat que l’Ajuntament dķna tot el suport i la cobertura jurídica al Cap de la Policia Local perquč, segons diu, aquesta citaciķ "és un autčntic despropōsit" i "no té massa recorregut jurídic". Calvo afirma que cap Policia Local de Catalunya va impedir el referčndum perquč aquesta tasca l'havien de dur a terme els Mossos d'Esquadra, Policia Nacional o Guārdia Civil. 

Eudald Calvo, tot i que encara no ha estat citat a declarar com la resta d’alcaldes que van donar suport al referčndum, sí que el podrien citar en aquest judici, ja que va ser ell qui va donar l'ordre de servei contrāria a Pere Anglada. L’alcalde creu que es persegueixen els ajuntaments independentistes com també s'han perseguit els professors d'escoles de La Seu d'Urgell. Segons Calvo, es tracta d'un "degoteig constant de causes" que podrien pretendre "colˇlapsar el sistema judicial".

Publicat el 09.11.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter