Argentona Comunicació

Tot i que ja el podeu consultar en format digital avui s'ha començat a distribuir en paper

Cap de Creus 146

La revista Cap de Creus 146 ja és al carrer. Tot i que avui ha començat la seva distribució, des de divendres ja es pot consultar la seva versió en format digital.

En aquesta edició, la situació política de Catalunya aclapara l’actualitat: primer la celebració del Referèndum d’autodeterminació el dia 1 d’Octubre i, després, les conseqüències que n’han derivat. Unes conseqüències que no només han estat en l’àmbit català i espanyol, sinó que també s’han deixat notar a nivell municipal. Prova d’això és el trencament de pactes de govern a diverses poblacions catalanes com és el cas d'Argentona, on la CUP, ERC i ICV han expulsat el PSC de l’executiu local. 

Però aquest Cap de Creus no només parla de política i de la situació actual del país, sinó que també us dóna a conèixer els projectes guanyadors dels pressupostos participatius d’aquest any. A més, a l’edició 146 del butlletí municipal té molta presència la cultura, ja que podeu trobar un recull de les millors fotografies de la Festa Major d’estiu i de la setena edició del Festival Sense Portes d’Arts al Carrer.

També us informem de la nova Temporada de teatre, música i dansa de La Sala, que ha arribat buscant l’equilibri en totes les modalitats de les arts escèniques.

En esports també podeu conèixer de més a prop el nou entrenador del FC Argentona, Chava Jiménez i, a la Contraportada, ens endinsem en la personalitat d’una argentonina internacional en waterpolo, Helena Lloret.

Publicat el 06.11.2017