Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
Les reaccions d'ERC, ICV, TxA i PP a l'expulsiķ del PSC del govern

L'oposiciķ descarta una mociķ de censura i esperen tenir més forįa davant un govern en minoriaReaccions sortida PSC

Més reaccions l'endemā que el govern d'Argentona comuniqués la decisiķ de prescindir del PSC, un partit que passarā a l’oposiciķ, pel que resta de mandat. Si ahir coneixíem les declaracions de l’alcalde, Eudald Calvo, i la primera secretāria del PSC, Susana Lķpez, avui hem conegut més reaccions de la resta de partits que formen l’Ajuntament d’Argentona.

Pels partits que també formen govern amb la CUP, el portaveu d'ERC, Pere Mķra, afirma que "no ens veiem en cor de compartir el govern amb el PSC". Des d’ICV, Āngel Puig apunta dues raons per la qual s’ha trencat el pacte de govern. Per una banda, en relaciķ "al posicionament dels socialistes vers tota la violčncia de l'1 d'Octubre". Per altra banda, pels aldarulls ocasionats al barri del Cros el dia del referčndum i lamenta "com van anar les circumstāncies a l'hora de mediar per aturar les agressions per part d'un grup reduīt de persones".

I quč en pensa l’oposiciķ de tot plegat?

El cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masķ, estā d’acord amb el trencament del pacte de govern amb el PSC perō creu que les raons han anat més enllā de motius nacionalsA partir d’ara el govern queda en minoria i, per tant, el ple necessitarā algun vot de l’oposiciķ per aprovar les mocions. Masķ afirma que Tots per Argentona es mostra colˇlaboratiu amb l’equip de govern i descarta una mociķ de censura, ja que ara "no toca".

Des de l’altre partit a l’oposiciķ, el Partit Popular, el regidor Fran Fragoso creu que tots els grups podrien haver treballat junts deixant de banda els ideals de cada partit. Fran Fragoso descarta, de moment, una mociķ de censura i afirma que tant PP com PSC i Tots per Argentona faran una oposiciķ forta.

Publicat el 11.10.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter