Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
El govern expulsa el PSC per 'motius nacionals'

La CUP, ERC i ICV fan fora els socialistes i es queden en minoria

ple_faldogran

El govern d’Argentona prescindeix del PSC. La CUP, ERC i ICV fan fora del govern els socialistes per "motius nacionals" segons ha expressat l’equip de govern en un comunicat. També explica que aquest trencament de l’acord es deu a la situaciķ que viu el país i el posicionament del PSC i el PSOE. En aquest sentit, l'alcalde, Eudald Calvo, afirma que "la distāncia en temes nacionals s'ha anat eixamplant" perō ha agraīt la feina feta als dos regidors socialistes i confia a poder mantenir una bona entesa amb el grup socialista per tirar endavant projectes municipals. I és que amb la sortida del PSC del govern, la CUP, ERC i ICV es queden en minoria.

Per la seva banda, la primera secretāria del PSC d'Argentona, Susana Lķpez, no s'esperava aquesta decisiķ perō "no nega l'evidčncia de tot el que estā passant". Lķpez creu que podrien haver seguit treballant a la vila tot i les discrepāncies en l'āmbit nacional ja que "van apostar per un pacte que treballés pels problemes reals dels vilatans i vilatanes d'Argentona". La regidora socialista afirma que "quan van signar el pacte de govern ningú ens va dir que ens havíem de posicionar" respecte al referčndum i entenen que el PSC ha complert aquest pacte de govern i el seu compromís amb els argentonins.

Fins ara, Susana Lķpez s'encarregava de les regidories de Serveis Socials, Recursos Humans, Igualtat i Cohesiķ, mentre que Salvador Casas era el titular d'Espai Públic i Obres. Totes aquestes regidories passaran, de moment, a l'alcalde, qui se'n farā cārrec fins que s'anunciī el nou cartipās municipal. Aquest anunci es podria fer en el ple de la prōxima setmana. 

Escolteu l'entrevista a l'alcalde, Eudald Calvo:


Escolteu l'entrevista a la primera secretāria del PSC d'Argentona, Susana Lķpez:

Publicat el 10.10.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter