Notícies
Publicat el 01.10.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona vota

Tot i alguns problemes amb la connexió a internet, els argentonins estan votant amb normalitat

referèndum1

Els argentonins i argentonines estan votant amb normalitat als sis col·legis electorals de la vila, els quals han obert a les 9 del matí. A primera hora tots els col·legis han tingut problemes amb la votació electrònica, ha fallat la connexió a internet i s'ha optat per seguir les votacions només en paper, introduint la butlleta a l'urna. A uns 20 metres de cada col·legi hi ha la presència d'una parella de Mossos d'Esquadra, que abans d'obrir han entrat a cadascun d'ells i han aixecat acta.

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, destaca l'ambient festiu de la jornada, ja que "tothom està molt content, és un dia històric" i ha afirmat que la nit ha estat molt emocionant. A l'antiga fàbrica Velcro han passat la nit una seixantena de persones però aquest ha estat l'últim col·legi a instal·lar les urnes per por que fossin requisades. A l'Escola Les Fonts, les meses de les quals estan formades per voluntaris, hi ha argentonins i argentonines des de divendres a la tarda organitzant i participant en tallers, jocs per a infants, màgia, cinema, batukada... S'han instal·lat 8 tendes de campanya i han passat l'última nit més de 40 persones perquè el col·legi no fos precintat. A l'Escola Bernat de Riudemeia han passat l'última nit unes 20 persones que també han organitzat i participat en diverses activitats. A l'Escola Sant Miquel del Cros, unes 30 persones han passat la nit gaudint d'una cantada i jocs de taula. Els dos únics col·legis als quals no s'ha acampat i han obert al matí han estat el de l'Ajuntament nou i l'Ajuntament vell. 

De moment, tots els col·legis segueixen oberts i amb llargues cues per poder votar. Calvo demana paciència, ja que "tard o d'hora acabarem votant tots"

Podeu veure fotografies del referèndum de l'1 d'octubre al Facebook de Ràdio Argentona

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800