Ajuntament d'Argentona
La proposta va ser una de les guanyadores al procés participatiu del pressupost municipal

L'Ajuntament d'Argentona iniciarà en els propers dies les obres de remodelació del pavelló antic, a la zona esportiva Raül Paloma, una de les propostes que va resultar guanyadora del procés participatiu del pressupost municipal celebrat l'any passat.

La remodelació del pavelló antic, que està previst es pugui prolongar uns dos mesos, consistirà en la millora i substitució de diversos elements i materials de la instal•lació. D'una banda es renovaran les cistelles de bàsquet. El model serà retràctil i penjat de l'estructura, amb un sistema d'elevació elèctric. També es repintarà el sostre i tota l'estructura metàl•lica i laterals, a més d'un sanejament de les zones degradades per l´òxid. En una segona fase es repintaran tots els murs dels blocs de formigó, la passarel•la d'accés i portes d'emergència.

Un dels canvis més destacats serà la instal.lació de parquet esportiu de fusta, que implicarà un important canvi estètic, així com un augment del comfort i l'experiència dels usuaris. I la darrera de les millores arribarà amb la substitució de la megafonia per un nou equip i que donarà servei als dos pavellons.

Tot i que la partida del pressupost participatiu no cobria el total de l'actuació prevista, l'Ajuntament es va comprometre a obrir una nova partida fins a completar el cost de l'obra. L'adjudicació s'ha resolt finalment per un total de 184.379 euros, IVA inclòs.

Publicat el 29.09.2017