Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Tast de Vins DO Alella
L'activitat es farà el 20 d'octubre i és gratuïta, però amb inscripció prèvia

Logo Do Alella vi+ 2017L'Ajuntament d'Argentona, com a membre del Consorci de la DO Alella i amb l'objectiu de donar a coneixer la marca, organitza a l'octubre el Vi+, un esdeveniment de dinamització del territori per donar a coneixer i promocionar el món del vi a través d'un cicle d'activitats i experìencies enoturistiques.

Es tracta d'una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès o Sant Pol de Mar, al nord.

Per segon any consecutiu i donada la bona acollida que va tenir l'activitat l'any anterior, l'Ajuntament d'Argentona ha decidit repetir la proposta de Tast de vins. En concret, serà un tast de vins de la D.O. Alella, que es farà el divendres 20 d'octubre a les 19:30 hores al saló de Pedra. L'activitat és gratuïta però amb places limitades i cal inscripció prèvia.

Als enllaços que trobareu al preu de la informació podreu accedir al programa complet d'activitats del Vi+, així com al formulari d'inscripció al tast de vins.

TAST DE VINS DO ALELLA

Una introducció al tast amb diversos vins de la DO Alella, a càrrec d'un sommelier. Aquest any el tema principal del tast serà la Pansa Blanca. És la varietat de raïm principal de la D.O Alella. És farà una petita explicació sobre la denominació d'origen, unes pinzellades per situar-nos i una introducció al tast de vins. Dins del tast tindrem un cava, dos vins blancs joves, un vi blanc de criança i un vi dolç, tots ells elaborats amb la varietat de Pansa Blanca. Tota una experiència que esperem que us agradi.

Dia: 20 d'octubre Hora: 19.30h Lloc: Saló de pedra, Antic Ajutament d'Argentona.

Carrer Gran, 61

Preu:Gratuït

Organitza: Servei Municipal de promoció Econòmica (SEMPRE) Ajuntament d'Argentona Places Esgotades! inscripcions per reserva


PROGRAMA D'ACTIVITATS
Informació publicada el 19 de setembre de 2017

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: