Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Escola Esportiva
Inscripcions a l'Escola Esportiva d'Argentona
L'activitat s'adreįa a alumnes de primer a quart de primāria. El període d'inscripcions s'obre el proper dilluns 18 de setembre

El proper 18 de setembre s'obre el termini d'inscripcions a l'Escola Esportiva d'Argentona, que s'adreįa a tots els nens i nenes que cursen de primer a quart de primāria als centres escolars del municipi.

Els alumnes s’inscriuran als grups per ordre rigorķs d’inscripciķ. El fet d’haver participat a l’escola esportiva al curs anterior no suposa cap reserva de plaįa pel proper curs escolar.

L'Escola Esportiva es posa en marxa el 2 d'octubre del 2017 i es prolongarā fins al 22 de juny de 2017, en horari de 2/4 de 5 a 3/4 de 6 de la tarda i les activitats es duen a terme als centres escolars d'Argentona. Té per objectiu acostar els alumnes de primer a quart de primāria a diferents esports, per tal que els coneguin i puguin adquirir les habilitats bāsiques per practicar-los. Igualment, s'aprofita la prāctica de l'esport per observar i millorar les relacions que s’estableixen i la forma d’actuar en equip dels alumnes. També seran utilitzats per cončixer les normes bāsiques dels esports per que així els puguin practicar de forma més adequada.

El preu de l'Escola Esportiva d'Argentona és de 180 euros tot el curs. Per a més informaciķ, descarregar-vos el formulari de sol.licitud i la documentaciķ a aportar que trobareu al següent enllaį. Les sol.licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

Publicat el 12.09.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter